Ons team

Niek Sinke
Niek Sinke
eigenaar / projectleider

niek@nicsin.nl
Francois Sinke
Francois Sinke
eigenaar / projectleider

francois@nicsin.nl
Nic van Tricht
Nic van Tricht
operationeel directeur

nic@nicsin.nl
Michel van Amerongen
Michel van Amerongen
projectleider

michel@nicsin.nl
Wim Gouderjaan
Wim Gouderjaan
operationeel & financieel manager

wim@nicsin.nl
Anna Walas
Anna Walas
planner

anna@nicsin.nl
Miranda Hazelzet
Miranda Hazelzet
administratief medewerker

miranda@nicsin.nl
familie Sinke

Hoe het begon

Als je Nicsin Breukelen BV hoort, volgt al snel “alles met beton”. De bekende quote is ontstaan in een periode dat het bedrijf in sneltreinvaart uitgroeide tot een alleskunner in de betonbranche. Maar alles wat nu groot is, is ooit klein begonnen. Voor Nicsin Breukelen BV was dit in het jaar 1996, toen Nico Sinke zijn eenmanszaak in betonreparatie startte. Nico gebruikte een combinatie van zijn voor- en achternaam om een unieke naam te geven aan het bedrijf. Dat wat in 1996 begon met een enkele kleine klus in betonherstel, groeide gestaag door naar meerdere klussen verspreid over het hele land. Al snel werd duidelijk dat beton een heel breed vlak bestrijkt en Nico maakte het daarom zijn doel om naast betonreparaties het volledige betonherstel pakket te beheersen. In die periode ontwikkelde hij zich in injectiewerkzaamheden en reinigingswerk. Het duurde niet lang voordat er meer mankracht nodig was en Nico medewerkers aantrok, in 2004 ging de eenmanszaak daarom officieel verder als een BV.

Alles met beton

In de jaren die volgden breidde Nicsin haar pakket nog meer uit en ontwikkelde het bedrijf zich in technieken voor straalwerkzaamheden, hyrdrofobeer- en keimwerkzaamheden en het herstellen van prefab-elementen. Op den duur werd de vraag gesteld: Hoe kunnen wij een organisatie zijn die alles kan met beton? Om dit te realiseren brak er een tijd aan waarin medewerkers getraind moesten worden, het totaalpakket aan technieken op het gebied van beton moest worden beheerst en het bedrijf officieel VCA* gecertificeerd werd. Tevens ontvingen de medewerkers Kiwa certificering voor de injectietechnieken. Dit ontwikkelingsproces verliep succesvol en sindsdien is alles met beton ook de slogan van het bedrijf.
familie Sinke
familie Sinke

De nieuwe generatie

Na jaren van constante groei brak er begin 2015 een nieuwe periode aan. Nico Sinke droeg het bedrijf over aan zijn zoons. De broers zijn sindsdien samen met een projectteam binnen Nicsin aan de slag gegaan met een groot professionaliseringstraject. Nicsin wil zich namelijk nog meer ontwikkelen en juist in de details opvallen. Meer controle uitvoeren op de werkplek, meer scholing en ondersteuning. Daadwerkelijk continue het proces bekijken, evalueren en verbeteren, dat is het doel van de directie. Hierbij is de dagelijkse missie om de flexibele en servicegerichte partner te zijn die in de bouw of bij mensen thuis alle werkzaamheden op het gebied van beton op een kwalitatief hoogwaardige en onderscheidende manier kan uitvoeren.

De toekomst

Op dit moment heeft Nicsin een team van ruim 65 medewerkers op de buitendienst waarmee gewerkt wordt in heel het land en in delen van België, Duitsland en Frankrijk. Met een visie gefocust op een milieubewuste en innovatieve werkwijze heeft Nicsin als doel het werkterrein constant uit te breiden, waarbij de werkzaamheden van zodanige kwaliteit zijn dat ze duurzaam zijn en altijd waarde toevoegen. Met een kruiwagen vol ervaring, kwaliteiten en technieken maakt Nicsin nu dagelijks haar slogan waar: Alles met beton!
familie Sinke
onze missie & visie zusteronderneming P&SS
©2016 Elementary Design