Onze missie & visie

missie

Missie

Beton is zo oud als de weg naar Rome, de eerste toepassing van ‘beton’ stamt uit de tijd van de Feniciërs en later de Romeinen, op basis van kalk en puzzolaan (vulkanische) as. Na eeuwen van stilstand kwam de toepassing van beton begin vorige eeuw in een versnelling door de uitvinding van gewapend beton. Met grotendeels dezelfde componenten als toen is het veruit het meest toegepaste bouwmateriaal in onze moderne wereld. Te bedenken dat alleen al in Europa meer dan 70% van de infrastructuur uit beton bestaat.
In deze enorme betonbranche is Nicsin Breukelen BV actief als betonspecialist. Vanuit de kernwaarden flexibiliteit, service, kwaliteit en onderscheidenheid is de volgende missie opgesteld: ‘Wij zijn de flexibele en servicegerichte partner die in de bouw of bij de particulier thuis alle werkzaamheden op het gebied van beton op een kwalitatief hoogwaardige en onderscheidende manier kan uitvoeren’. Het is de dagelijkse taak van Nicsin Breukelen BV om op basis van deze missie aan het werk te gaan. Deze werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd voor aannemers en particulieren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Visie

Beton bestrijkt een heel breed vlak dat constant in ontwikkeling is en waarbij de mogelijkheden steeds meer toenemen. Bekend is dat de kwaliteit en de toepassingen in de laboratoria ver vooruitlopen op de toepassing in de huidige bouw. Er wordt op dit moment gewerkt aan zelfherstellend beton (Bio-beton), waarin scheuren worden gedicht door toegevoegde bacteriën. Daarnaast zijn er innovatieve ideeën op de markt als 3D-beton, ultrasterk (UHSB) of vezelversterkt beton (om lichter en slanker te bouwen), ideeën die langzamerhand werkelijkheid worden. Veel van deze nieuwe betonsoorten zijn duurzamer, want ook de maatschappelijke vraag naar duurzaam beton wordt door de klimaatveranderingen steeds groter. Wereldwijd gezien zorgt de productie van cement op dit moment voor vijf procent van de co2-uitstoot. Dat is meer dan de gehele uitstoot van de transportsector bij elkaar. Met het oog op al deze trends en ontwikkelingen is het voor Nicsin Breukelen BV van belang serieus naar de toekomst te kijken en een visie op te stellen (en in het bedrijf uit te werken) die daarop afgestemd is. Deze visie is als volgt: ‘Onze werkwijze is milieubewust en innovatief en onze werkzaamheden zijn van zodanige kwaliteit dat ze duurzaam zijn en waarde toevoegen, hierdoor breidt ons werkterrein zich constant uit’.
visie
©2016 Elementary Design